Doetinchem NL

0314-843399

Ruitrepair is specialist in glasrenovatie.

Glas is een mooi product, maar helaas ook erg gevoelig.
Het kan mechanisch of chemisch beschadigd raken tijdens bouw of gebruik. Hierdoor wordt het oppervlak ontsiert door krassen en aanslag.

Wij verwijderen krassen en aanslag zodanig dat het glas weer als nieuw oogt, zonder verkleuring of vertekening.

De meestgebruikte methode om glas te renoveren is glas polijsten. Bij glas polijsten wordt het glasoppervlak eerst (nat) geschuurd. Men schuurt net zo lang totdat de kras of aanslag weg is. Daarna word het glasoppervlak grondig gepolijst om het weer te laten blinken.

Sommige professionals gebruiken ook geavanceerdere technieken waarbij gebruik gemaakt wordt van verwarming om een nog beter resultaat te bereiken.

In het kader van renovatie wordt glas achteraf ook vaak voorzien van een beschermende coating.

Krassen in glas laten verwijderen

Heeft u krassen in uw ruit of glas? RuitRepair verwijdert kleine en grote, oppervlakkige en diepe krassen uit glas.

Krassen in glas is een veel voorkomend probleem. Wij bieden een effectieve remedie. Na onze behandeling zijn de krassen weg en is uw glas weer als nieuw.

Ook diepere krassen in glas

Afhankelijk van de schade gebruiken wij verschillende professionele technieken. Zo kunnen wij ook diepere krassen uit glas verwijderen zonder vertekening of verzwakking. Wij verwijderen krassen uit alle soorten vlak en gebogen glas.

Glasrenovatie is doorgaans veel goedkoper dan vervangen.
En wij garanderen het resultaat: de krassen zijn weg en het glas oogt weer als nieuw.

Neem contact met ons op

Aanslag op glas verwijderen

Door cementwater, kalk, chemicaliën of weersinvloeden kan aanslag op uw ruiten ontstaan. Deze aanslag kunt u niet met schoonmaakmiddelen verwijderen. Middels glaspolijsten verwijderen wij elke vorm van aanslag uit elk soort glas, waaronder:

E

Loodstrepen en verwering

E

Kalkafzetting

E

Roest

E

Cementsluier en Salpeterzuuraanslag

E

Chlooraanslag

E

Graffiti & zuurtags

Wij herstellen uw glas zorgvuldig. Of het nu strepen, vlekken, verwering, corrosie of etsschade betreft. Na onze behandeling is het glas weer als nieuw. Tevens is het mogelijk om door ons een speciale glascoating aan te laten brengen waardoor nieuwe vervuiling veel langer weg blijft.

Graffiti verwijderen

Wilt u graffiti vakkundig laten verwijderen van uw ruit laten verwijderen? Ruitrepair heeft de juiste middelen en vakkundigheid om graffiti volledig weg te werken.

Krasgraffiti en etsgraffiti kunt u niet met poetsen van uw glas verwijderen. Maar u hoeft uw glas niet te vervangen. Glas Polijsten is een uitstekend alternatief voor vervanging. Het is goedkoper, brengt aanzienlijk minder overlast met zich mee en levert hetzelfde resultaat op.

Wij verwijderen op vakkundige wijze graffiti van elk soort vlak en gebogen glas zonder zichtbare vervorming. En wij garanderen het resultaat: de graffiti is weg en het glas is weer als nieuw.

Beschadigd glas herstellen

Wij herstellen glasschade zoals krassen en aanslag met glas polijsten.
Helaas is niet elke schade aan glas op deze wijze te herstellen.

Andere kleine beschadigingen zoals sterretjes, scherven, schelpen, schilfers, krassen of vinnen in glas kunnen vaak niet door polijsten worden hersteld. Ook deze glasschade kunnen wij vaak effectief voor u herstellen.
Wanneer de schade niet door glas polijsten kan worden hersteld, kunnen wij dit vaak met harsinjectie herstellen.

Glas herstellen middels harsinjectie

Harsinjectie levert vaak zeer goede resultaten. Hars heeft wel een andere brekingsindex dan glas. Deze methode is dus niet voor alle vormen van glasschade geschikt. Mocht glasherstel in uw geval geen “onzichtbaar” resultaat opleveren, dan informeren wij u hierover uiteraard vooraf.